Har du kommit såhär långt på min hemsida inser du säkert att mycket här handlar om text och bild.
Då jag har lång och gedigen kunskap inom bildområdet erbjuder jag mina tjänster dels som  fotograf men även som specialist och samarbetspartner när det gäller allt från text och bild till färdig tryckt produkt. Oavsett om det gäller en upplaga på 10 eller 10000.  Jag kan även bistå med framtagande av till exempel redaktionella eller säljande texter .

https://tavlor.online

Mina bästa bilder säljer jag som konstverk. Dessa går att beställa som tavlor i olika format och på olika bärare. Om du vill köpa tavlor kan du göra det här Inte nog med att det är fantastiska bilder. Produktionen sker med både kunden och miljötänkande i centrum och för varje tavla som säljs planteras fem träd i östra Afrika för att återställa Jordens lungor.

Bildredigering

Redigera bilder har jag gjort sedan jag kom över en av de första versionerna av Photoshop. Med det sagt vill jag pålysa att jag har lång och gedigen erfarenhet och en ängels tålamod. Något du kan ha nytta av när det kommer till att lösa eventuella bildproblem du kan tänkas ha. Jag kan vara er samarbetsparter genom hela kedjan från fotografi till tryckeri och allt där emellan, och har dessutom ett väl utbyggt kontaktnät. Går inte bilden att ta till rimlig kostnad finns det andra sätt att skapa den.

Jag debiterar normalt 695:-/timme ex moms när jag arbetar med bilder.
Därför är det viktigt att du ger mig så bra original som det bara är möjligt, Rör det sig till exempel om snapchatfilter som ska tas bort är det mycket bra om du bifogar en ansiktsbild som du tagit från samma vinkel. Med bra original kan en snapchatredigering klaras av på under 10 minuter.
De flesta klarar sig därmed med en kostnad på cirka 100 kronor per bild.

Ett annat exempel är en montering av en person i ett annat foto. Kanske är det ett släktfoto där en av släktingarna saknas. Det går nästan alltid att montera in den saknade såpass snyggt att det inte märks. Snabbast och lättast går det om bilderna har ungefär samma ljus och färgton. Om jag måste ställa in ansiktsfärger och ändra på skuggor för att den ena bilden är tagen mitt på dagen och den andra vid solnedgång tar det betydligt längre tid och kostar därmed mera.

Hör av dig och fråga, jag kommer gärna med tips och råd.